maanantai 8. heinäkuuta 2013

Vaikeita päätöksiä

Olen saanut jo tukun kaikenlaisia neuvoja Ansan ongelman ratkaisemiseksi.. Päällimmäisenä tuntuu olevan neuvo jota en ole vielä tähän päivän mennessä suostunut käyttämään Ansan koulutuksessa. Nimittäin pakotteet... En osaa päättää pitäisikö tuota korttia katsoa Ansan kanssa vai olla katsomatta. Asian tunteva apua olisi tarjolla kun itse pelkään etten osaakaan käyttää oikein.

En ole koirieni kanssa käyttänyt pakotteita oikeastaan ikinä. Pakotteiden käyttöä on tullut harrastettua lähinnä Maksin kanssa ja siitäkin on jo vuosia aikaa.. Se oli silloin kun en vielä tiennyt "paremmasta".

Nykyiseen koulutus ajatukseeni pakotteet eivät sovi ollenkaan.. Olo on ristiriitainen ja tukala. Onko pakote vain hetkellinen apua vai voiko sillä saada jotain pysyvämpää? Mitä jos pakotteiden mukana lähtee loppukin tekemisen meininki? Mitä jos vahingoitan sillä vaivalla rakentamaani suhdetta?

Äh.. 

Itse aina sanon että ei pidä tehdä mitään mikä ei tunnu itsestä hyvältä mutta silti asia vaivaa minua. Pakote vai ei? Siinäpä vasta kysymys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti