maanantai 8. heinäkuuta 2013

HK1!!!

Ansa teki sen! Saavutti pitkään tähtäimessä olleen tuloksen.

Eilen pieni vieraille ihmisille pidättyväinen ja muuten vain neuroottinen kodinvaihtajakoira maailman paras Ansa ylitti itsensä hakukokeen maastoosuudessa ja kantoi kotiin 191 pistettä ja koulutustunnuksen HK1. En voi tarpeeksi kiittää kasvattajaa, treeni kavereita ja tsemppaajia.. Kiitos,  ilman teidän kaikkien apua tämä ei olisi ikinä ollut mahdollista. Erityis kiitos isälleni joka on niin monesti maannut metsässä ja kärsivällisesti suostunut ottamaan vielä yhden uusinnan..

Maastoosuudesta keräsimme 191pistettä. Tottelevaisuusosuudesta emme halua kumpikaan puhua, sieltä nipin napin tarvittava määrä pisteitä 77.

Jollekulle HK1 on vain HK1 meille se on iso saavutus. Miksi? jos olet nähnyt koirani silloin kun se meille saapui et ihmettelisi hetkeäkään miksi tämä on meille niin iso asia. Vai onko mielestäsi alleen laskeva, nurkissa luimiva koira se ihanteellisin hakukoira?

Jopa ne ihmiset jotka näkivät eilisen karmaisevan tottisosuuden saattavat ihmetellä miten ihmeessä tuo otus selvisi maastossa? minäkin ihmettelisin :D

Ja mikä tottiksesta teki niin kaamean? no Ansa päätti olla seuraamatta askeltakaan eikä se sitten seurannut. Kävelin kaavion läpi yksinäni, Ansan seuratessa perässni, oikealla puolellani tai suorittaessa metristä estettä yksinään. Että näin. Noudot olivat erinomaisia, jäävät samoin, eteenlähetyksessäkään ei ollut sanomisen varaa.

Kuvaaja: Sami Korhonen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti