maanantai 29. heinäkuuta 2013

Seuraamisen seuraaminen osa 4: Kokeessa

Kahden viikon tehokkaan seuruu treenaamisen tulos punnittiin viikonloppuna. Ja kyllä treenillä oli ollut positiivinen vaikutus. Ansa oli huomattavasti rennompi. Minä olin rennompi, tässä toki auttoi lääkäriltä hankittu jännityksen"esto"lääkitys.

Ruoditaan tässä postauksessa nyt vain se seuruu osuus :p kirjoitan toisen päivityksen itse kokeesta.

Seuraamisen lähtöpaikalle mentäessä ja odottaessa Ansa piti kontaktia hyvin. Liikkeelle lähdettäessä kontakti tipahti melkein samantien mutta Ansa piti paikkansa koko seuruun ajan eikä edes ajatellut lähtevänsä muualle. Ansan olemus oli jonkin verran paineistunut ja siitä näki että kuumuus vaivasi sitä. Tämä ei kuitenkaan ollut yhtään mitään verrattuna parin viikon takaiseen katastrofiin.

Tottis osuuden päätteeksi Ansa oli kuitenkin kohtuullisen rento ja vapautunut, pystyi haukkumaan käskystä jne.

Kaikkea ei heti voi saaa kuntoon ja kun lähtö kohdat olivat todellakin melko surkeat niin olemme äärimmäisen tyytyväisiä tähän suoritukseen. Treeniä jatketaan samalla kaavalla eteenpäin ja ehkä seuraavassa kokeessa meillä on myös kontakti ;)

Ja hei! melkein unohdin KONTAKTI LÖYTYI juoksussa sekä hitaassa! Wuhuu! eli emme ole yhtään niin toivottomia kuin voisi luulla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti