maanantai 20. kesäkuuta 2011

tottista + hakuilua

Aamulla lähdettiin käymään kentällä jossa minun oli tarkoitus puuttua Ansan seuraamiseen. Meillä oli jopa seuraa joka yleensä aiheuttaa minussa jännitystä.. jännitys taas aiheuttaa Ansalle paineen minusta joka taas aiheuttaa sen että ei pysty ei kykene ei osaa enää.

En saanut aikaan itselleni oikeaa mielentilaa siis jännitystä :D ja Ansa esitti oikein mallikasta seuraamista. Otin myös metrisen pk-hypyn muutaman kerran, se ei tunnu olevan mikään ongelma ensi viikolla voisi koittaa ottaa sen ihan noudon yhteydessä.

Illalla ehdittiin pitkästä aikaa haku treeneihin.
Suunnitelmana sielläkin oli puuttua Ansan hölmöilyyn minun jännittäessä. Seurautin Ansan jo autoilta asti keskilinjalle päin ja pariin kertaan jouduin huomauttamaan reippaasti siitä että Ansa jäi taakse tai irtosi. Keskilinjan päässä odotti ihmis ryhmä johon Ansan kanssa menimme ja siinä Ansa koitti hihkua hieman josta sitten huomautin..

Itse haussa tehtiin ihan ilmaisutreniä tarkoitus oli ottaa 4 ukkoa mutta jätimme homman 2 kun meni niin älyttömän hyvin. Ansa paineli täysillä metsään ja otti rullan ja tuli täysiä takasin ja näytölle lähti hyvin. Kiintorullaa pitää alkaa miettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti