lauantai 21. toukokuuta 2011

Ansa evl3


jaaha se oli sitten toinen evl kokeilu tänään nokialla ja tuomarina toimi Jaana Tala ja hän oli oikein tiukalla linjalla liikkeellä..

tässä tulee "toko nillitys"

sivulta maahan menot eivät onnistuneet tänään ollenkaan, ei toivoakaan.. ollaan nyt paaaaljon treenattu sitä että ei mennä muiden käskyistä ja on tullut otettu tukasta kiinni (hups..) joten ne piste menytykset mun piikkiin.. ja muutamat muutkin..

istuminen 10

paikkamakuu 8 (vaati kaksoiskäyskyn että meni maahan)

seuruu 8 (Ansa sai luokan parhaat pisteet seuruusta)

z-kävely 8,5 (jee erotti kaikki käskyt, rokotus tuli siitä kun kuulemma annoin pää avun istumisessa..)

luoksetulo 7 (-2 ei mennyt jätettäessä ekalla maahan, -0,5 mun käskyn anto seisomiseen myöhästy joten tuli ohi törpön mutta pysähty heti käskyyn, -0,5 eteen tulo liian tiivis, stopit oli tosi napakat ja Ansa tuli lujaa)

ruutu 8 (meni ensin väärään paikkaan ja jouduin antamaan lisä käskyn ruutuun menoon)

ohjattu nouto 0 (pongaili liian monta merkkiä matkalla)

metalli nouto 10

tunnari 0 (otti kuulemma ensin väärän suuhunsa ja sitten vasta oman, mun mielestä ansa vain tökkäsi kuonolla ei ottanut suuhun..)

kaukot 6,5 (-2 ei mennyt ekalla maahan jätössä, -0,5ei kuulemma ekalla istu käskyllä noussut täysyin istumaan, nousi kyllä minusta, ja -0,5 ekalla seisomaan nousulla jäi seisominen kuulemma hieman vajaaksi, mnusta ei.. niin ja -0,5 liikkui hieman taakse)

lopputuloksesksi tosi kiva evl3 211,5.. kilpailu kirja on ihan pilalla nyt o ou! ja sijoitus 3./4. kukaan kokeessa ei saanut 1tulosta joten ehkäpä arvostelu oli tiukka? eipä silti jäädä tätä murehtimaan kun murehdittavaa ei ole ;) ens viikonloppuna uudestaan. mä olen todella tyytyväinen suoritukseen kokonaisuutena. Ensimmäinen koe jossain muualla kuin kotikentällä, paljon häiriötä, pitkä automatka ennen koetta ei vaikuttanut ja Ansa oli todella iloinen koko kokeen ajan ja se on pääasia, myös oma milentilani ole hyvä koko kokeen ajan, en kai mä vaan ala tykkätä kisaamisesta?

2 kommenttia:

  1. Kisaaminen on kivaa =)Ja hyvältä näyttää tein suoritus pisteiden valossa (selityksineen) Tala on tiukka-täti ja 2 x 0 -liike ja vielä vahva 3-tulos, joten hyvillä mielin SM -kisaan =)Ps. eikä ole kilapilukirja pilalla =)

    VastaaPoista
  2. mä olin varma että kun ensimmäisen kerran tulee koe jossa kaikki ei mene putkeen olisin pettynyt.. mutta en ole! olen paaaaljon tyytyväisempi tähän kokeeseen kuin viime kokeeseen josta tuli evl1 tulos.. Ansa tuntui niin hyvältä koko ajan vaikka sitten ei pystynytkään parhaaseen mahdolliseen suoritukseen liikkeissä joita ollaan paljon treenitty esim se tunnari ja ohjattu.. ja todella tyytyväinen olen itseeni kun en lannistunut nollatuista liikkeistä vaan hyvällä mielellä jatkettiin loppuun asti :)

    koitin ennen koetta etsiä tietoa Talan arvostelusta mutta en löytänyt :D tiukalta tosiaan vaikutti ja no se sitten selittääkin sen miksi koe oli aika tyhjä :) me mennään varmasti ansan kanssa viimeistään syksyllä hänen kokeeseen udestaan jotta voidaan näyttää että hei me osataan jo paremmin ;)

    vaikeaksi Ansalle kokeen teki myös se että kehässä oli ihan kaikki mahdolliset törpöt paikoillaan.. ruutua tehtäessä oli merkin ja ruudun välissäkin yksi töttis johon ansa sitten meni.. ei se nyt ihan linjalla ollut mutta ei paljon muutakaan.. ja samoin siinä ohjatussa oli kapuloiden sivussa luoksetulon tötsät jonne Ansa sitten juoksi merkille.. nyt on sitten treeneissä ollut miljoona ja kolme töttöröä kentällä :D

    VastaaPoista