maanantai 21. helmikuuta 2011

paluu tunnarin syvimpään olemukseen.. haisteluun!

nyt oli pakko pistää jäitä hattuun ja valoja tauluun tunnarin suhteen ja todeta että taitaa olla vahna kukkapurkki-metodi parempi kuin kymmennen uutta...

eilen illalla aloiteltiin teho haistelu treenit purkkien avulla, eli kukkapurkit riviin ja yhteen sisälle mun hajulla hajustettu kapula, Ansa haisteli ja minä naksttelin oikean purkin haistelusta.tänään aamusti tehtiin myös aamuruuan kanssa samaa.

Tänään illalla otin 4 toistoa kapuloilla. 2 ekaa kasana ja 2 vikaa rivissä, ja uskomatonta Ansa haisteli ja toi oman joka kerta ei räpellystä ei sähläystä, matka kapuloille oli pikkuisen vajaa 10m.

huomisen suunnielma olisi viedä purkit ulos ja tehdä samaa pitemmältä matkalta ja korkeammassa vireessä.. eli purkit ulos ja kapula piiloon ja haistelemaan :) kun se sujuu purkit pois ja valmis rivi..

jokohan me pian osattas?

1 kommentti:

  1. Miksikäs mä en ole tätä bongannut täältä vaan on ihan täydellisesti mennyt multa ohi! Pakko kokeilla heti! Tuli vielä lisäksi muutama muu idea tähän liittyen, josko rupeisi jalostamaan ajatusta. Laittelen sitten kuulumisia jos onnistuu ;)

    VastaaPoista