perjantai 28. tammikuuta 2011

rullaati rullaa..

Pikku hiljaa pitäisi alkaa opetella ilmaisua hakua varten.  Ansalle ilmaisu muodoksi on valittu rulla-ilmaisu. Eilen otettiin ensimmäiset treenit ihan sisällä, niin että isäntä piti rullaa ja minä lähettelin Ansaa hakemaan rullaa isännän kädestä. Se meni hyvin, ei ongelmia, Ansa hoksasi ajatuksen nopeasti.
Tehtiin n.parikymmentä toistoa.. tänään olisi tarkoitus jatkaa tätä. oliskin näin helppo homma :D mutta ei sitten kun matkaa kasvatetaan ja pitää ottaa itse etsintä mukaan touhuun ja vaihdetaan kiintorullaan.. HUOH.. mä olen niin varma että tästä tulee vielä piiiiitkä ja kivinen tie. voi anssa miksi et voisi olla haukkuva hakukoira?

2 kommenttia:

 1. Eihän sen rullailmaisun tarvitse vaikeata olla? Myyn kanssa ainakin kaikki meni oikein sujuvasti ja kiintorullankin se oppi kerrasta. En muista, että sen kanssa olisi ilmaisua joutunut hinkkaamaan missään vaiheessa.

  Ainut moka minkä itse tein opetusvaiheessa, oli se että olisi pitänyt alusta saakka opettaa tuomaan rullaa eteenpäin eikä sitä hakupistoa pitkin. Sitä en ole saanut Myyltä korjattua myöhemminkään, kun se kerran oppi tuomaan rullan samoja raiteita takaisin. Näytölle se kyllä sitten menee lyhintä reittiä. Tsemppistä treeneihin ja positiivinen asenne :)

  VastaaPoista
 2. no ihan totta :) Ansa on aina ollut niin fiksu ja näppärä tyttö että se oppii tämäkin varmasti hetkessä kunhan mä osaan kertoa sille mitä haluan.

  joo hei ja hyvä pointti tuo eteenpäin liikkuminen! pitääpä pitää mielessä se kun saadaan ensin tämä "tutustumis" vaihe ohi ;)

  Onneksi nouto on Ansan mielestä kiva juttu ja se varmasti helpottaa näitäkin treenejä paljon.

  kammo mulla on rullasta jäänyt maksin kanssa.. se ei sitten millään oppinut sitä, vaan siirtyi sitten haukkuun kun emme päässeet treeneissä etten eikä taa rullan kanssa.

  VastaaPoista