keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ompas taas kulunut aikaa..

On käsittämätöntä miten vähän minulla on nykyisin aikaa. Sitä ei ole! ei sitten yhtään hetkeä ylimääräistä. Mikä vie aikana? Nooh sanotaanko että on tullut haalittua sitä ja tätä.. Uusin pikku projekti on varmasti koirapäiväkoti Haupark joka avasi ovensa porissa heinäkuussa (www.haupark.fi)

Mitä meille kuuluu? No oikeastaan ihan hyvää, jollei lasketa tätä ainaista kiirettä ja sinkoilua. A&R ovat opetelleet taas uudenlaista työpaikalla oloa kun paikalla on nyt oman lauman koirien lisäksi vaihtelevasti vierasta sakkia. Ansalle tämä oli alkuun hienoinen järkytys, hän kun ei erityisesti välitä "häiritsevistä" tekijöistä.. Varsinkaan töissä :D

Ansa ei ole tällä keudella kisaillut ollenkaan koska meillä on ollut hieman terveyteen liittyviä takapakkeja ja selvityksiä. Ansa voi kuitenkin nyt hyvin ja on treenaillut uusia evl sääntöjä ahkerasti :)

Rysä on kisannut sekä tokossa että rally-tokossa ihan mukavasti. Pienen miehen kisarutiinia on rakenneltu ja saatu siistimmäksi mutta paljon työtä on vielä jäljellä.

Pitää koittaa ennättää kuvailla R-koirasta taas pian pieni video.. palataan, toivottavasti taas vähän useammin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti