maanantai 26. elokuuta 2013

Aikamoista hulapaloota

Viime viikko kiisi ohi ihan siivillä.. Päivät olivat täynnä menoa ja meininkiä! Pieni bc-eläin vaikutti hyvin tyytyväiseltä ja tyytyväiseltä tuntuu myös ohjaajan olo kiireestä huolimatta.

Ma: lammastelua, tehtiin erillainen treeni jossa koiraa pysäyteltiin lähestulkoon kokoajan. Ansalla on ihan liikaa vauhtia. Muuten alkaa homma olla ihan paimennusta jo :) Onhan se vähän hankalaa lähteä noin vanhan koiran kanssa tosiissaan tekemään tätä hommaa mutta pikku hhiljaa eteenpäin :D jos sitten kun täyttää 10v. olis vauhti sopiva ja päästäs kisaamaan...

Ti: Hakuilua! palattiin kuukauden mittaiselta hakutauolta takaisin sorvin ääreen. Maalimihet olivat nyt erillaisia tuijottavia ja kokonaan näkyvillä. Ansa selvisi hyvin. Ei valittamista! Nyt vaan takas hevosen selkään ja ilmo vetämään kokeisiin.

Ke: lammastelua, jatkettiin samoilla teemoilla kun maanantaina.. huoh.. ohjaajan aivot ovat aina lammastelun jälkeen ihan zipit.

To: ei tadettu tehdä mitään isompaa, vähän tekniikka hömppäilyä ja lenkit päälle.

Pe: oli Ansalla ihan vapaa päivä ei tehty mitään.

La: tokoa, tokoa, tokoa ja vähän AGIA ekaa kertaa varmaan koko kesänä :p

Su: pyörälenkki aamulla 6-7km ja illlalla vielä peltolenkki "siskontytön" Pelin kanssa. Täytyy kyllä sanoa että Peli on kehittynyt edukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti