tiistai 21. elokuuta 2012

kaikenlaisia huhuja, suunnitelmia ja kisoja

Syksystä on tulossa jännä..
Ansan pk-ura olisi tarkoitus korkata parin viikon sisään.
Hullua kylä maasto osuudet eivät tuota jännitystä.. vaan TOTTIS en tiedä mikä siinä niin jännittää Ansa on kuitenkin kisannut paljon haastavammissa paikoissa kuin lähes tyhjällä kentällä. Ehkäpä se on se bh-trauma..

Myös agi-kisoihin suunnataan taas viikonloppuna. Nollalle olis tarve jos vaikka nousu kolmosiin? jos vaikka ehtisi sm-nollat saada kasaan ensi vuodelle..

Saimme myös viimein sovitettua kiireiseen kotiäidin/yksityisyrittäjän arkeen Ansalle tottis treenit vakipaikalle tiistai iltaan, treeniporukka oli jo kauan kaivattu lisä ainaiseen yksinään pakertamiseen! Myös haku treeneissä on käyty nyt kohtuullisen aktiivisesti kuin myös esineruudulla, onni on ihana haku ryhmä joka avo sylin ottaa vastaan myös tuon meidän ihmis pennun. Iso kiitos siis heille :)

Ja ainahan koirapiireissä juoruillaan ja nyt mun korviin on kantautunut useammastakin suunnasta epäilyjä Ansan terveydestä. Tottahan on että Ansa on saanut kohtauksen jota ei sitten loppu peleissä saatu sovitettua mihinkään. Eli sille ei löydetty syytä. En siis kiellä kohtausta tai halua peitellä sitä koska mielestäni kaikesta pitää puhua avoimesti. Varsinkin kun kyseessä on koiran terveys ja hyvin vointi.

Ansa kävi lääkärilla heti kohtauksen jälkeen n.20min oli kerinnyt kulua kohtauksesta kun sillä otettiin veri näytteitä sekä virtsa näyte. Kaikki olivat normaaleita.  Myös maksa ja munuais arvot olivat normaalit. Virtsa oli hieman kuivaa koska Ansa ei juo tarpeeksi ilman kehotusta, on niin kiireinen ettei ennätä ;) Kävimme myös viikon kohtauksen jälkeen vielä uudelleen omalla eläinlääkärillä joka teki Ansalle joitain neurologisia testejä sekä otti uudet näytteet jotka olivat taasen kaikki aivan normaalit.

Ansa on voinut kohtauksen jälkeen hyvin eli on siis viettänyt omaa aktiivista eloaan eikä kohtauksia ole tullut lisää saati muutakaan epänormaalia oireilua. Lääkärien mukaan ei ole nyt syytä epäillä epilepsiaa koska kohtaukset eivät ole uusineet ja kuulemma epileptistyyppisillä kohtauksilla on tapana uusia piankin uudelleen.

Sekä minä että Ansa toivomme että tälläinen juoruilu loppuisi nyt alkuunsa koska se tuntuu mahdottoman pahalta kun omaa koiraa leimataan "sairaaksi" ja jos jotain kysyttävää Ansan terveydestä on niin mielelläni vastaan kysymyksiin :) Meillä ei ole mitään salattavaa.

Ansa näyttää juoruilijoille kieltä ja toivottaa hyvää ja aktiivista loppu vuotta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti