maanantai 5. joulukuuta 2011

Ansa & messarin tokot

Mistä sitä aloittaisi? kootuista selityksistä? ehkä ei koska niitä ei ole..

Aloitan vaikka siitä miten hirvittävän tyytyväinen olen suoritukseen kokonaisuutena vaikka pisteiden valossa koiranetissä ne eivätkään kovasti kaunista tuloslistaa.. kaikki ei kuitenkaan aina ole kiinni tuloksista ;)

Messari päivä oli Ansalle mahdottoman pitkä, perillä olimme la aamuna jo 11-12 välissä ja Ansa pääsi katselemaan meininkiä muutamaksi tunniksi. Misu ei ollutkaan moksiskaan? odotin hieman voimakkaampaa reaktiota hälyyn.. jo pelkästään tämä oli suuren suuri saavutus. Kokeen oli määrä alkaa 16.30 mutta loppuen lopuksi aloitus taisi olla lähempänä 17.30 ja Ansa kisasi numerolla 36 ja startti oli 20-21 välillä.

Ensimmäisessä kehässä arvosteltiin ohjattu, ruutu sekä kaukot.

ohjattu 7,5
-palautus TODELLA TIIVIS Ansa palautti kauniisti kapulan mun reisien väliin..
ei ollenkaan huono suoritus, matto oli liukas ja monet koirat himmailivat merkile menossa tästä syystä Ansaa ei häirinnyt ja pisteet tosiaan ropisivat tuosta törmälystä...

ruutu 9
-oli hieno :) monen mielestä yksi parhaita ruutuja koko kisassa.

kaukot 7,5
-hyvät nopeat vaihdot. pisteet lähti siitä että liikkui hieman eteenpäin.. kyseessä minusta minimaalinen eteneminen ehkä n.10-15cm. Tuomarin pakkomielle liike kuulemma :D
-tuomari kehui vaihtoja minullekun kehästä poistuimme. "oikein hienot ja nopeat vaihdot, harmi kun liikkui vähän"

Toinen kehä, paikalla olot, luoksetulo, metalli.


paikalla makuu 0
-kyyläsi sivulla ollessaan merkkiä kehän laidaala, ei ollut kuulolla ja vasta kolmannella käskyllä maahan.

paikalla istuminen 0
-jäi hyvin ja skarppina istumaan, panui kuitenkin maahan viereisestä kehästä kuuluneesta maahan käskystä... mun vika kun melko rumalla käskytyksella pakotin Ansan edellisessä liikeessä maahan.

luoksetulo 9
-nopeat napakat stopit, hyvä vauhti :) tästä liikkeestä myös kehuja yleisöstä ja tuomarilta.

metalli 9
-törmäsi hieman palautuksessa.

Kehä 3 Z-kävely, seuruu, tunnari

Z 6
-liike alkoi huonosti kun liikkuri ei kertonut liikkeen aloitus paikkaa vaan jouduin vaihtamaan sitä useaan otteeseen kun en ollut tarpeeksi liki. miksei tätä oltu merkattu niin kuin kaikki muu??? Ansalla oli liikaa aikaa jo siinä katsella rakastamiaan merkkejä..
-kaikki liikkeet menivät kuitenkin hyvin ja Ansa teki stopit nopeasti ja heti. Pisteet lähtivät merkkien pälylystä ja mun lisäkäskystä kun pelkäsin Ansan jäävän jumiin kokonaan ah niiiiiiiiiin ihaniin merkkeihin...

seuruu 7
-olen positiivisen yllättynyt tästä, pisteet menivät aukeavista oikealla ja täys käännöksistä.

tunnari 0
-todellinen työtapaturma. Ansa meni kapuloille rauhassa haisteli rauhassa mutta haistoi omaa ja suu oli jo auki ja otti suun kohdalla olevan palikan ei sitä joka oli nenän alla. Huomasi mokansa heti ja otti oman.


Tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin! Kiitos kaikille kovasti meitä tsempanneille treenikavereille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti