sunnuntai 7. elokuuta 2011

evl2

Ansa kävi köyliössä kisailemassa viikonloppuna. Tällä kertaa meille sattui pieni työtapaturma ja kaukot menivät nollaksi ja ykköstulos jäi 2,5p päähän.. On aika kova isku menettää 40pistettä :/ varsinkin liikeessä joka on aina onnistunut. Tuomarina toimi Kari Kielo joka on ollut jonkin aikaa tuomarointi kiellossa (en tiedä miksi..) Ihan ok tuomari ei jupinaa hänestä.

Kaukojen kämmi johtui ihan siitä että liikkuri piti jopa 8sekunnin välejä vaihdoissa ja Ansa näppäränä tyttönä oli ihan varma että nyt äiti nukkuu ja hän vaihtaa itse.. näin ei tietenkään saisi käydä mutta näin se nyt meni tällä kertaa.. Ansakin on kuitenkin vain koira :D vaikka aivan mahtava otus onkin ;)

Muutoin koe meni hyvin ja Ansa suoritti hyvällä temmolla ja keskittyneesti alusta loppuun jopa paikka makuun käskytetty maahan meno sossu ja nousu meni ihan nappiin! ei siis ennakoinut muiden käskyistä vaan keskittyi minuun.

piste rivi:
istuminen 10

makuu 10

seuruu 8
-yski vasemmalle käännös törmäilyä, tuomari seurasi ihan perseess kiinni koko ajan ja olen todella tyytyväinen että Ansa teki näin hyvin! Isoin piste rokotus tuli kuuelmma minun levottomasta vasemmasta kädestä..

idari 8
-taas rokutusta minun kädestä? mikä ihme sitäå vaivaa :D

luoksetulo 10

ruutu 9
-en tiedä mistä meni

ohjattu 9
-pikkusen vino luovutus

metalli 8,5
-törmäsi luovutuksessa ja ennakoi hieman sivulle siirtymistä

tunnari 9
-tämä oli aivan mahatvan upea! kapulat oli kellossa ja Ansa meni ja otti ei yhtään varmistelu, JES! piste luovutuksessa törmäämisestä.

kaukot 0
-ennakoi vaihdon ja meni paineeseen sen jälkeen. teki seuraavan vaihdon vasta toisella käskyllä muuten hyvät suorat vaihdot ja pysyi paikoillaan.


ihan pikkuisen harmittaa nuo kaukot.. kisassa oli 5 koiraa ja Ansa sijoittui 2. sijalle ensimmäinen koira sai niukin naukin 1.tuloksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti