tiistai 12. heinäkuuta 2011

pk koira

Ansa on nyt viime aikoina keskittynyt pk meininkeihin.. lähinnä hakuun ja esineruutuun sekä tottikseen.

Viimeksi eilen yllätin itseni A-esteen takaa heittämästä kapulaa joka vaatii kyllä minulta hieman harjoitusta. itse aan suorittaminen ei ollut Ansalla kovinkaan haastavaa vaan haastavampaa oli seurata hieman hitaan ohjaajan ohjeistusta siitä mitä pitää tehdä :D Muutama onnistunut toisto ja asa saa jäädä nyt hautumaan.

Myös metrinen este ja nouto siinä samalla alkaa olla Ansalle hyvinin tuttujuttu ja pitää sanoa että vaikka Ansa pieni onkin ei se este ole sille mikään juttu. Reippaasti yli ja takaisin sanoo Ansa.

Esine ruuttu sujuu hyvin ja toimita tapa on lähes aina esine per ruutuun lähetys. olen pyrkinyt joka treeni kerralla haalimaan useamman esineen ruudusta ennen super palkkaa.

Haussa on tällä hetkellä menossa vaihe jossa yritetään saada Anselmi hoksaamaan kiinto rulan idea. Ehkä hieman haastavaa mutta kyllä se siitä kunhan saadaan välineistö sopivaksi. Ongelma on lähinnä ollut kiinto rulla joka pakkaa jäädä jumiin joko tassuun tai irrota tai jotain muuta yhtä mukavaa. Yritys on kuitenkin ollut Ansalla todella hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti