tiistai 12. huhtikuuta 2011

toko, haku, jälki, mitä?

Ansa ei ole ilmeisesti saanut viime aikoina treenata tarpeeksi.. Ansan mielestä tarpeeksi treeniä on 8tunnin työpäivän verran, koska hän ei ole mkään osa aikainen tai pätkätyöläinen vaan ihan täysipäiväinen työkoira. Tämä on vain pikkuisen hankala toteuttaa koska minun täytyy käydä töissä..
Treenaamaan lähtö joko autolla tai omalle kentälle aiheuttaa aina riemua pienelle paimenelle, viime aikoina sanoin kuvailematonta riemua joka sitten kentällä purkautuu mahdottoman vauhdikkaina suorituksina.. empä valita tästä eipä ainakaan tarvitse miettiä onko motivaatio kunnossa :D se nimittän on.

Eilen tehtiin seuruuta ja käännöksiä sekä tempo muutoksia.. paremmin paljon paremmin kuin kuukausi sitten, paljon täytyy vielä hioa :) tosin mikä kiire tässä on?

Mä en tiedä kisataanko men nyt hetkeen koko tokossa.. jostain syystä kiinnostaa muut asiat enemmän.
Kesä tuo niin paljon muita harrastuksia mukaan kuvioihin että en usko että meidän kannattaa tukehsuttaa tätä treeni intoa tokolla :D tai siis lähinnä minun treeni intoani. Eilen kaivettiin agility esteitä esiin varastosta ja kolahtipa postiluukusta agility-dvd:kin..
Jäljestyksen aloittaminen on mielessä minulla uutena täksi kesäksi, paimentamaan pitää päästä.. agilityä, agilityä ;) sekä tietysti hakua.

Äh katsotaan, luultavasti kohta olen taas ilmoittanut meidät johonkin kokeeseen ja jää se sitten kaivelemaan jos enää yksi ykkönen uupuu.. siis ykkösiähän sieltä kokeista haetaan, eikö?

3 kommenttia:

 1. Mitä, mitä tämä tämmöinen on ?!? Kait nyt ainakin TOKO SM'iin tulette, kerta paikkanne lunastitte ekassa EVL kokeessa? Ei vaiskaan ;) Mutta olisi sääli Ansan kaltaisen varman suorittajan jäädä lajin päätapahtumasta pois, eikö?

  VastaaPoista
 2. sä olet oikeassa, pakko sinne sm:iin on tulla katsomaan mikä juttu se oikein on.. ja sitä paitsi mähän voin nyt alkaa aamuisin ahkeraksi ja treenata tokot ennen töihin lähtöä :) ja keskittyä illalla johonkin muuhun.

  tällä hetkellä vaan taas tuntuu siltä että on minulle sekä koiralle noloa viedä yli suorittaja kehään.

  Jonkunlainen ratkaisu pitäisi nyt löytää tuohon yli yrittämiseen ja innokkuuteen :D

  VastaaPoista
 3. Samaa "vikaa" täälläkin päässä, mutta menee kuulemma ohi treenien, kisakokemuksen ja iän karttumisen myötä sanovat gurut :)
  Eräs jolla myös ylisuorittaja teki niin, että viskoi palloa koiralleen puolituntia ennen omaa vuoroaan ja jo oli rauhallinen haukku kehässä, olen joskus miettinyt, että pitäisiköhän kokeilla ;)

  VastaaPoista