perjantai 30. toukokuuta 2014

Pienen koiran suuri päivä

Eilen se oli pienen koiran suuri päivä, nimittäin ensimmäinen kisapäivä!

Ja pieni kisa raportti pisteiden valossa se ei mennyt ihan niinku strömsöössä mutta kokonaisuutena ja testiajona varsin hyvin. Myös asenne oli kohdillaan joten ei voi valittaa! Pari pientä työtapaturmaa joita nyt voi sattua aivan helposti noin nuorelle koiralle ;)

Kootut selitykset ja pisteet:


Luoksepäästävyys 9-tätä ei olla harjoiteltu ollenkaan ja olin super tyytyväinen että tyytyi mielistelemään ihan vaan istuen mun vieressä eikä koittanut uida liiveihin.


Paikalla makuu 0-annoin melko painokkaan käskyn odota luoksepääsyävyyttä varten ja ilmeisesti tästä syystä meni vasta 3 käskyllä maahan.. Ainakin ilme oli sellainen että "oon tosi pätevä tässä häiriö harkassa"


Paikalla makuu meni muuten hyvin, vierestä lähti koira laukalla 10sek jälkeen ja toinen vieruskaverin ryömi hiljalleen eteenpäin koko makuun.. Eli häiriö oli melko iso pikku koiralle joka viime viikolla keksi että sieltä voi itsekin nousta. Olen siis tosi tyytyväinen nollasta huolimatta.


Seuraaminen kytkettynä 5-oli päivä kävelyllä. Ei olla tehty tätä kertaakaan ja R vähän repi remmiä ja muuta pientä


Seuraaminen 7,5- teki omantasonsa mukaista seuruuta. Pisteet lähtivät juoksu osuuden puremisesta ja istumisesta oikealle käännöksessä.


Liikkeestä maahan 9-piste meni hitaasta sivulle takaisin noususta lopussa, ylläri ei olla treeneissä tehty lainkaan...


Luoksetulo 10-ei valittamista


Liikkeestä seiso 0-meni maahan, maahan meno oli kyllä oikeen hyvä


Hyppy 9,5-vähennys lopun hieman vinosta perusasennosta


Kokonaisvaikutus 9-sai kehuja hyvästä asenteesta ja ilmeisesti tuomari tykkäs meistä kovasti kun ei enempää rokottanut joka liikkeen välissä tapahtuneesta puremisesta mulla on oikee käsi ihan ruhjottu..



Itselle jäi kokeesta positiivinen fiilis ja tän kokeen pointtina oli mennä koittamaan miten pikku koira hanskaa koe tilanteen ja eipä se tuntunut vaikuttavan sen tekemiseen juurikaan. Iloinen ja reipas ja ihan samanlainen kuin reeneissäkin.


Vire säilyi mukavasti ja oikeastaan ehkä jopa nousi loppua kohden. Palkan odotus näkyi puremisena


Lähtö kohdat kokeelle olivat surkeat kun on koko viikon joko hoivannut yöt läpeensä oksentavaa lasta tai oksentanut itse niin ei oo koirat edes lenkkeilleet ku viimeksi sunnuntaina..



Ens viikolle on jo varattuna uus koe paikka 4.6 kutsuu Rauma..

1 kommentti:

  1. Ootte silti supereita. <3 Ihan kaikki ei kykenis oksutaudin jälkeen tohon suoritukseen.

    VastaaPoista